Tuesday, March 25, 2008

mA wEEd!Ng

hye all....lama dah tak update blog...
sowi la yea.aku busy giler ngan preparation aku..heheheh..
thanx la pa sesapa yg masih luangkan masa jenguk blog aku..huhhhh...
aku baru jew start keje nih...fuhhh...melambak keje kt opis nih...adehhh...jenuh aku nak abiskan...
padan ngan muke aku..hahahahah....

last 2 week ialah hari paling bemakna dalam hidup aku..14.3.08 tarikh dimana aku di ijabkabulakn..hehhee..skang aku dah jadi bini org...title da lain..hehehe...ramai gak yang datang...kat umah aku makcik2 aku dah ramai bekumpul menolong mak aku masak..terima kasih la smue..n tak lupe pd syakira,aliah n ila yg sudi2 luangkan masa hadir majlis pernikahan aku..yg lain busy..kalau tak,1 rombongan cik kiah aku bawa...hahaha....

n xlupe gak nak ucap terima kasih bebanyak pd kawan2 yg tak hadir...
wlupn da di jemput baik melalui kad, sms..
terutama kwn2 yg penah aku tolong..n aku igt depa smua..
n salam dr laki aku tuk korg smua..
igt la pesanan org tue2
"hutang emas boleh dibayar, hutang budi dibawa mati"



on Friday 14.March.08 at Masjid Al-Ubuniya
Taman tasek tambahan



ni hantaran2 aku yg aku gunah sendiri...
cm buah,kek ngn sirih junjung xletak lg 2....


lps je selesai nikah...lega aku rasa..finally,jadi bini org gak aku kn?hehehe...
majlis aku buat kat umah je..nak sewa dewan tak mampu..lgpun sedara mara aku pakat nak bekampung kat umah..so klu sewa dewan susah la sket..;)..majlis aku 3 hr 2 mlm...start hari jumaat nikah.mlm majlis bc doa ngan marhaban,hari sab2 dah start memasak coz mlm ade majlis berinai...4 psg baju aku tukar penat giler siot..huhhhh...baju kebaya 2psg,bj vietnam,ngn jawa..aku amik pakej andaman ni RM1300 je includes pelamin ngn makeup nikah+kawen 2x..so sapa2 beminat leh conract aku...



smue ni antara baju2 yg aku pakai...byk kn?hehehe


kesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih pada smue yang hadir menyerikan lagi majlis aku.
terima kasih pd smue yg telah besusah payah..terutama pd saudara mara aku yg berhempas pulas menolong n bekampung kat umah aku..special thanx 2 ma luvly fwens SYAKIRA IKRAM..thanx 4 yr support n babe thanx 4 everything...tq so much...aku betul2 hargai pertolongan ko...n thanx 2 sponsor2...cik iyuk,mamang samad,mamang adim,syakira,abg one,n abg dinn...n now plz called me PUAN SUEHAILA....
hahahahhahahahhaaaaaaaaaaaaa.....................................

*wanna c another pix?...go 2 dis site
http://www.blogmyblog.org/mus-sue/



2 comments:

sUehA!La said...

adehhh...asal pix ni jd manjng lak...ahaksss

syA said...

u're welcome babe..opss i meant puan suehaila.. Congrats.. =D