Monday, February 4, 2008

harapkn pagar, pagar yg xleh harap

thn ni aku igt bermula ngn kenangan manis...perkahwinan aku...tp sebaliknye..aku dapat kenangan pahit dulu sblm kenangan manis 2..:-( ...mcm mn rsnye bila org yg kite pcy,syg,hormat khianat kite?tikam kite dr belakang? knp la hal ni berlaku...bencinye...!!!!! tp yg wat aku tekilan dia satu2nye org yg aku pcy..tp saggp dia buat mcm ni kt aku..tp mgkn ni dugaan aku nk kawen..tp aku besyukur gak pd Tuhan.atleast Tuhan da tnjk sp dia sbnrnye..knp la dia wat cmni..saat2 aku nk kawen nih? kdp A,aku yakin aku xsilap..aku pcy pd Tuhan,klu Tuhan bg aku ptnjk yg aku silap,aku an dtg jmp kau minta maaf...tp seandainya Tuhan beri kau ptnjk,yg kau salah,aku minta Dia beri kau KESEDARAN..jgn la kau ulang kesilapan ni pd org lain.trutama pd org yg kau SYG...dan kpd U,aku tau ape yg ko pkr..aku tau ko da dgr dr pihak A,aku xkisah ape yg ko nk pikir..sbb aku yakin aku btl..mgkn ko xrs ape aku rs?cm yg aku nk nshtkn spy kau bht2...jgn hal ni berlaku pd kau..dan aku nak tegaskn kt sn pd kau,aku bukan org yg suke2 menuduh org..aku pn ade prssn..apetah lg org 2 org yg aku syg,hormat,pcy..aku btol2 xblh trima ape yg dia dah buat...antara kau nk pcy @ tdk,its up 2 u...hnya Tuhan yg tau...tp aku YAKIN...2 je yg aku blh ckp..n sorry xdtg majlis kau..its not bcz she..just bcz kau da buat aku sakit hati..aku xpernah libatkn kau dlm hal aku ngn A,tp aku rs kau yg sibuk2 libatkn diri dlm hal ni..n cr kau bckp ngn aku,seolah kau memihak pd dia..kau xsepattnye mcm 2..kau xptt memihak ssp....hmm pd aku korg smue da xde dlm hdp aku....aku xperlukn kwn mcm ni...maafkn aku..tp aku mmg xleh trima kdaan ni....

3 comments:

syA said...

sabar je la.. hanye org yg bodoh je akan buat bende cmtu kat org yg die syg..itu pun kalau betul die SYG.. ish..rosak anak bangsa..

Princess Redbloodsnow said...

eee...saba lah ek sue
tuh dugaan tuh
jgn ceddey2 keh..

z paham ape yg sue rasekan tuh

saba bbyk ek...

sUehA!La said...

thanx....