Tuesday, July 14, 2009

Pregnancy...........

skg ni br msk 9 minggu usia kandungan aku...mcm biase la rutin org preg ni..bdn lmh,mabuk,mual2 jgn ckp la...hurmm...tpaku ni slagi leh thn aku thn kn jek..coz klu da muntah..bdn mkn lesu rsnye....




bile da preg ni,br la kau phm cmne prsn org mngndg ni..mmg sensetive sgt2..benda yg dia suke leh jd xsuke n yg xsuke jd sebaliknye....n mudah sgt trasa...sometims rs mluat xsemena2...mcm2 la lg....n u all tau,lsma ni aku x suke ngn raja buah "durian"...bau pn aku xleh..tp bile ngndg ni, leh plak mkn...






tp biase la.. org kate ngidam..yg nk bkn aku,tp baby dlm prt aku nih...hehehe.... wlupn br jek preg tp da excited giler cr nm utk anak aku....hehehe....mgkn sbb 1st baby kot..so excited lebey sket la kn....nm yg aku plh ni jgn sp2 copy & paste tau! ekekeke.....


klu baby boy


* Syauqi Mikail


klu baby gurl

* Syarifah Madina / Madini


ok x? klu ade sp2 ade is n nm yg bgs2 suggest la kt aku erk....akan aku pertimbangkn nnt...ekekeke....





















Image Hosted by ImageShack.us

4 comments:

Tijah Fabulous... said...

Erm sekarang baru sikit. Tengok bile dah sarat...huhuhu..

tidur mengiring ke kanan..orang kate nnti anak hidung mancung. Minum soya banyak2..orang kata nanti anak putih.

Nama nnti aku tengokkan. Selamat babe.

syA said...

hoi..
kate nak gune name aku.
oh camnila kan..
hahaha~
baby boy name macam biri one la.
zayed mikael.

Si Kening Lebat said...

erk..kt rasakan kalu baby boy letak nama AN IKRAM..hahaha..harap2 x da yang terasa ek =P

sUehA!La said...

AN IKRAM? siot jek dia ni...
ko tau x 2 nm bpk kwn aku? cehhhhh..
ermmm..rsnye aku tau sp si kening lbt nehhhh....