Wednesday, March 26, 2008

mA_bEsdAy cELebrAtIOn


-SUEQASYA-


Pagi ni supposenye aku rase xsehat.. sakit tekak sikit, tapi slambe je la... tetap ngan promise nak celebrate besday sue.. kalau x pegi hari ni, hari lain susah nak fix time..janji kul 11, tapi cam biase la melayu... aku on time, tapi si iqa ni plak yg lambat..intial plan nak gi makan kat big plate restaurant kat south city plaza.. tapi ntah camne la plak restoran ni da ghaib kot..so kitorang gi la kat Chitralada Palace.. mmg best la makan tomyam..lagi2 cuace mendung2 gitu.. cam biase la iqa yg manang makan paling byk, mmg xde sape bole challenge..hehe.. nasib baik xterlupe nak bg hadiah besday kat sue...aku belikan jam, so next time xderla asyik tanye time kat aku jek..harap die suke la jam tu,huhu.. xsuke, xyah pakai..(sedihnye)..


-Chitralada Palace-



-sedapnye makan tomyam-


-nice view captured-


Abis makan, gerak pegi galaxy ampang, ingat nak tengok cite 'cuci'.. tapi hampeh la screening time die, kul 4 baru tayang..ceit.. so harapan tgk wayang dikuburkan wlaupun popcorn ttp dibedal.. sape lagi kan yg sebok2 nak makan, perut tak reti nak kenyang..hehe.. ntah camne pastu bole jalan ke carrefour plak..So all in all, what a wonderful outing we had and i pretty much enjoyed it..every penny i spent is worth every second of time spent with 'em.. before i forget..


-suesya eva-

i'd like to wish 'HAPPY 23rd BIRTHDAY' to my dearest best friend ever cum sister, Suhaila Sapri.. May u be blessed with good life and health all the time.. along with great guy u are about to marry.. and i hope u will be rich before u turn 24.. hehe.. and through thick and thin, i'll always be there for u.. lepas kawen try la lupe kat aku, faham2la.. aku delete no fon..hehe... i luv u babe..daa.

**copy 4rm sya's page...hehehehe

2 comments:

sUehA!La said...

thanx a lot...muahkssss

syA said...

wekkkk... copy paste dr blog aku..ceit...