Wednesday, July 11, 2007

NgAntUkNye......

morning .....
uuuwwarrgghhh....huhhhhhh..ni ntah yg ke bp kali aku nguap....
ngatuknyeeeeeee....hmmm...letih laaaaa......rs xpuas tido...

mlm td kj ngn ila...hahahaha....mmg fun...bgs la lpk ngn dia...
gelak sj...awet mude ni...hehehe..ptt dia xnmpk tue pn....hr2 ceria...
huhuhu...penat aku gelak je mlm td...smpi aku rs lenguh...penat nk gelak dah...
klu sp knl dia xsangka umo dia 26...muke ngn perwatakan mcm bdk2....
aku rs sb dia happy manjang 2 yg muke pn maintain cm bdk2....hahahhaha.....

pg2 ni aku rindu kt tunang aku....hehehhe...rs lm xjmp dia....sebok dok kj je...
smlm dia ajk aku g mnm ptg...igt aku cuti...hehehe...cian abg....kite jmp ri ni eh...
huhuhu.....ri ni aku cuti kj 4time....aku nk tdo awal mlm ni....nk tdo puas2...hahaha...
esok je aku cuti..pas2 jmt,sa2,ahd kj....huhuhu.....

aduiihhh...rs lapa lak....nk mkn ape eh ri ni?hr2 mkn ns lemak je....ermmmm.....
nak g beli mkn la.....cau.....muahks..